За нас

Компанията „Куадрант Бевъриджис” АД е джойнт венчър на фирмите „Куадрант Юропиън Бевъриджис” и PepsiAmericas. Ние работим на българския пазар от 2007 година.

 

„Куадрант Бевъриджис” е официалният за България бутилировач на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP, Evervess, Gatorade). В портфолиото ни влизат още негазираните плодови напитки Fruttimo, студеният чай Lipton Ice Tea, енергийната напитка Rockstar. „Куадрант Бевъриджис” е и производител на трапезната бутилирана вода Bellissima.

 

 Компанията е сред лидерите на пазара на негазираните напитки в България и една от малкото, които в последните години се развива, независимо от тежките икономически условия.

 

Иновациите са в основата на успешния модел на „Куадрант Бевъриджис” и на нашите продукти. Компанията разширява портфолиото си, като предлага на българските потребители нови вкусове и изживявания.

 

„Куадрант Бевъриджис” е един от големите работодатели в България. Компанията притежава завод за бутилиране във Велико Търново и има търговски звена във всички краища на страната. 

 

Нашите корпоративно социални дейности са фокусирани в сфери, в които сме най-разпознаваеми – околна среда, стил на живот, общество, работна среда.

Top