"Куадрант Бевъриджис" АД става основен дистрибутор на изворна вода "Рилана"
28 юли 2021

Имаме удоволствието да Ви информираме, че „Куадрант Бевъриджис“ АД обогатява портфолиото си с още един продукт, а именно изворна вода „RILANA”. Изворна вода „RILANA“ е с ниска обща минерализация, под 94 mg/l и със съдържание на Na само 4.1 mg/l, което я прави подходяща за всекидневна употреба от деца и възрастни, както и за приготвяне на храни за кърмачета. Производството се намира директно на извора, в село Стоб, община Кочериново, в подножието на Национален парк Рила. В непосредствена близост до Рилския манастир, в горното течение на Рилска река, считан за един от най-значимите културни паметници в България, символ на страната, включен в списъка за световното наследство на ЮНЕСКО.

 

Това събитие е следствие от договаряне на отношения по дистрибуция на този продукт със собственика на марката „РИЛАНА” ЕАД и досегашният й дистрибутор „ДРИНКЛАБ” ООД.

 

„Куадрант Бевъриджис“ АД планира да вложи добросъвестни усилия за развитие на тази марка на пазара и в този смисъл сме сигурни, че ще срещнем разбиране от Ваша страна за фокусиране на достатъчно внимание към този най-нов наш продукт.