ФИРМЕН ПРОФИЛ

Куадрант Бевъриджис АД, собственост на чешката група "Mattoni 1873”, е официален производител и разпространител на продуктите на PEPSI Co (Pepsi, Mirinda, 7up, Evervess), плодовите напитки Prisun и дистрибутор на Lipton International(Студен чай Lipton) в България. От 2021 г. Куадрант Бевъриджис поема пазарното развитие и на изворна вода “RILANA
 
"Mattoni 1873" присъства на пазара на безалкохолни напитки в 8 държави от Централна и Източна Европа с 11 завода и над 3000 служители.

ПРОИЗВОДСТВО И ЗАВОДИ

Куадрант Бевъриджис АД е един от големите работодатели в България. Компанията притежава завод за бутилиране във Велико Търново, национален логистичен център в Горна Оряховица и има търговски звена във всички краища на страната.

ВИЗИЯ, ЦЕННОСТИ И ПРИНЦИПИ

Визия
Да се повиши качеството и културата на пиене на безалкохолни напитки.
Ефективност
Качество с добавена стойност
Отлична репутация
Най-добри компетенции
Надеждност
Зачитане на етичните принципи
Нашите принципи
Ние сме дългогодишен успешен и уважаван независим бизнес, изграден върху големи марки. Ние предлагаме на консуматорите натурална минерална вода и безалкохолни напитки, допринасяйки за тяхното благополучие по социално-отговорен начин. Ние обединяваме талантливи хора и изграждаме организация с мултикултурен фокус и местна грижа. С нашия предприемачески дух и подход, ние предизвикваме статуквото и постоянно променяме правилата на играта. Динамиката и гъвкавостта на нашата организация ни помага да реагираме на бързите промени на околната среда, а чрез нашето творчество и иновации отговаряме на постоянно развиващите се консуматорски нужди. Ние винаги се стремим към съвършенство във всичко, което правим, знаейки, че печалбата от това ще бъде нашата награда. И между другото ... никога не се отказваме!