ФИРМЕН ПРОФИЛ

Един от водещите производители и дистрибутори на безалкохолни напитки в България, Quadrant Beverages е официален бутилиращ производител на продуктите на PepsiCo в България (Pepsi, Mirinda, 7up, Evervess), плодови напитки Prisun и официален дистрибутор на Pepsi-Lipton International (Студен чай Lipton) и енергийната напитка Rockstar. Quadrant Beverages е част от дружеството за безалкохолни напитки Karlovarské minerální vody a.s (KMV), който е най-големият производител и търговец на минерални и изворни води в Централна Европа. Основана още през 1873 г., компанията има богата история, реномирани марки и в момента в дружествтото работят над 1200 души.

ПРОИЗВОДСТВО И ЗАВОДИ

Quadrant Beverages е един от големите работодатели в България. Компанията притежава завод за бутилиране във Велико Търново и има търговски звена във всички краища на страната.

ВИЗИЯ, ЦЕННОСТИ И ПРИНЦИПИ

Визия
Да се повиши качеството и културата на пиене на безалкохолни напитки.
Ефективност
Качество с добавена стойност
Отлична репутация
Най-добри компетенции
Надеждност
Зачитане на етичните принципи
Нашите принципи
Ние сме дългогодишен успешен и уважаван независим бизнес, изграден върху големи марки. Ние предлагаме на консуматорите натурална минерална вода и безалкохолни напитки, допринасяйки за тяхното благополучие по социално-отговорен начин. Ние обединяваме талантливи хора и изграждаме организация с мултикултурен фокус и местна грижа. С нашия предприемачески дух и подход, ние предизвикваме статуквото и постоянно променяме правилата на играта. Динамиката и гъвкавостта на нашата организация ни помага да реагираме на бързите промени на околната среда, а чрез нашето творчество и иновации отговаряме на постоянно развиващите се консуматорски нужди. Ние винаги се стремим към съвършенство във всичко, което правим, знаейки, че печалбата от това ще бъде нашата награда. И между другото ... никога не се отказваме!